donderdag 22 juli 2010

Gelukkig

Vandaag gelukkig nog maar dag 4 van het NK meiden 2010. Een enerverend dagje. Eneverend op het dambord. En ook enerverend in een aantal andere dingen.
Zo is er een fraai rokje gekocht. Nick mocht het opknappen. Hij dacht een rokje te kopen en daarbij in de rug gesteund te worden door een stel aspirantenmeiden. Niks daarvan. Op het momentt supreme stond Nick alleen met het rokje aan de kassa. De meiden waren er tussen uit geknepen.Gisteren hadden we bezoek van Henk Hoekman en Nina. Vandaag kwam Johan Krajenbrink ons met een kort bezoek vereren. Van het spektakel op de borden kreeg hij daarom weinig mee. Echt goed was het niet bij junioren, maar spannend was het wel tussen Ester en Heike en Karlijn en Laura. Mei-Jhi probeerde een oude beproefde tactiek. Met snel spel probeerde zij Vivian onder druk te zetten. Om Vivian ook snel mee te laten spelen. Die tactiek slaagde. Heike had een black-out tegen Ester. En Ester liet het aan het eind nog al lopen. Laura miste tegen Karlijn na de tijdcontrole een (verdiende) eenvoudige winst. Spannend blijft het. Want het is nog volkomen onduidelijk wie er juniorenkampioen gaat worden.

Bij de aspiranten is Gerlinda bezig aan een sterk toernooi. Het zou zomaar kunnen zijn dat ze tot aan het eind mee blijft doen om de titel. Lotte en Denise lijken haar voornaamste concurrenten. De dag van morgen zal veel duidelijk gaan maken.Vanavond hebben we de bowlingbaan bezocht. Pas zaterdag bij de prijsuitreiking zal bekend worden wie de felbegeerde bowlingbokalen hebben binnen gehaald. Volgens de geruchten gaat het bij de mannen tussen Pim en gastouder Rizi. Bij de meiden zou er ook duidelijk iemand bovenuit hebben gestoken...

Aan het eind voor mij nog een aantal routinezaken.

Henk ;)