dinsdag 13 juli 2010

Het aftellen is begonnen

Nog 6 nachten slapen en dan begint het NK aspiranten voor meiden tot en met 16 jaar. Een dag later zullen ook de junioren starten. Het aftellen is begonnen.

Ik denk dat veel meiden momenteel nog druk aan het voorbereiden zijn. Damtraining? Misschien wat fysieke sport om goed in conditie te zijn? Heike Verheul speelt momenteel een Europees Kampioenschap. Zij moet momenteel vol aan de bak tegen de sterkste vrouwen van Europa. Of wordt er misschien juist wel rust genomen? Een korte vakantie?
Ook ik moet  flink aan de bak. Strikt genomen staat het toernooi wel op de rails. Maar ik moet nog wat dingen regelen. Gelukkig heb ik nu zes gastgezinnen op een overbrugbare afstand van de speelzaal. Voor vier gastgezinnen geldt dat het eenvoudig te belopen is. Ik ben nog wel doende om ook zes clubjes van twee meiden te formeren. In eerste instantie had ik gedacht dertien meiden onder moeten brengen in een gastgezin. Ik dat geval had ik ergens een drietal moeten formeren. Ook een aantal kleine dingen vragen nog om aandacht. Een paar voorbeelden: er moeten nog mooie naambordjes gemaakt worden, en de drankjesvoorraad moet nog op peil worden gebracht. Mijn voornaamste zorg betreft de school. En dan het onderhoud van de school. Alle vloeren moeten deze week in de was. En om de schoonmakers te stimuleren om hun werk snel en efficient te doen, gedraag ik me als een soort verhuizer. Meubels uit een klas, de schoonmakers er in, de schoonmakers er weer uit. Ik met de meubeltjes er weer in. Iedere dag zie ik op deze manier het toernooi groeien. De speelzaal en de analyseruimte zijn al in staat van gereedheid. De kokkin heeft haar menu's voorgesteld en ze zijn door mij goedgekeurd.

;) Henk

1 opmerking:

  1. Hee Henk!

    Site ziet er goed uit en zoals gewoonlijk weer een mooi programma voor de week! Ik denk dat ik morgen de boel wel even kom inspecteren (mijn thuisvoordeel)

    Tot morgen!

    BeantwoordenVerwijderen